Medial vägledning

Jag började min mediala utveckling för snart tio år sedan men min andliga resa har varat hela livet. Redan som barn bara jag visste saker och fick till mig all möjlig information - med andra ord hade jag från början en stark intuition.

Jag har alltid "vetat" att det finns nåt mer än det vi kan se, höra och ta på. Jag har alltid haft en stark relation med Gud där jag har funnit hjälp och tröst i min tro genom livets alla prövningar.

Idag har jag valt att arbeta utifrån det som jag tror på - att vårt andliga och eviga jag måste få mer utrymme och att vi behöver leva utifrån vårt sanna jag - vår ande - för att hitta sann glädje och mening med livet.

Jag har utbildat mig hos ett flertal lärare genom åren både här i Sverige och i England. Men de främsta lärarna har varit de i andevärlden.

Jag erbjuder mediala sittningar, seanser och kurser i andlig och medial utveckling samt andlig healing.

Eftersom jag även arbetar som samtalsterapeut så kan jag även erbjuda terapi utifrån ett intuitivt plan.

"Herren är min herde, mig skall intet fattas. Han låter mig vila på gröna ängar; han för mig till vatten där jag finner ro. Han vederkvicker min själ; han leder mig på rätta vägar, för sitt namns skull. Om jag ock vandrar i dödsskuggans dal, fruktar jag intet ont, ty du är med mig; din käpp och stav, de trösta mig."

                                                                                            Psaltaren 23

Ängsvägen 7c
444 31 Stenungsund

Kontakta oss:

Tel: 0739-800155
Helene@moteochmening.se

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle