Kurser

Våren 2022

Andlig och medial utveckling nyb-forts.
För dig som vill lära känna dig själv och din andlighet mer samt utveckla din medialitet och vill lära dig mer om energier, intuition och länkning.
8 ggr – varannan onsdag med start v. 6 (9/2)
Datum: 9/2, 23/2, 9/3, 23/3, 6/4, 20/4, 4/5, 18/5
Tid: 18. 00 – 21.00                                 Pris: 3 000 kr


I denna kurs arbetar vi med vår andliga/mediala utveckling genom meditation, intuitionsövningar, länkning med andevärlden, healing och energiövningar mm. Vi tar en kort paus mitt i. Anmälan är bindande två veckor innan kursstart.

 


 

Möt dig själv - i Terapeutiskt skrivande
En kurs i personlig utveckling och själslig läkning
6 ggr – varje torsdag med start v. 14 (7/4 2022)
Tid: 18.00 – 21.00 Max 6 st.                Pris: 3 200 kr


Att sätta ord på dina tankar, dina känslor, dina upplevelser och dina minnen – gör dem mer konkreta och därmed också mer förståeliga. Och det vi förstår är inte lika skrämmande och förvirrande. Att skriva är ett fantastiskt sätt att sätta ord på ditt inre liv, vilket i sin tur ökar din medvetenhet och möjlighet att förändra det du vill/behöver förändra. Det skrivna ordet finns kvar, för dig att läsa, bearbeta och begrunda, till dess att du slänger det, om du så önskar.

Genom forskningen vet man idag att skrivandet är ett kraftfullt verktyg till att minska stress, öka din självinsikt, må bättre och bearbeta trauman (det är upp till dig att avgöra vad som varit trauma i ditt liv).

I kursen kommer vi att arbeta med olika skrivövningar som hjälper dig att påbörja ett utforskande av dig själv, ditt mående, ditt beteende och dina reaktioner. Som inledning använder jag kortare meditationer som hjälper oss att gå in i våra egna inre rum för att hitta det som behöver skrivas ner. Vi läser och lyssnar på varandras texter, vilket är utvecklande, normaliserande och väldigt lärorikt - dock i den utsträckning som var och en känner sig bekväm med.

Följ med på en resa med dig själv som navigatör och kapten för att utveckla din kontakt och öka din omsorg om dig själv.

 

Anmälan till:
helene@moteochmening.se

Senast 4/4 om plats finns kvar.

 

Yoga

Easy flow” 75 min – På denna klass varierar vi lugnare och mer grundande positioner med dynamiska, flödande vinyasa-sekvenser. Detta är en klass för dig som vill ha lite av varje, både meditation och utmanande flöden, där vi använder vår styrka och koordination för att vara i nuet.

5 tillfällen med start 30/1 - 27/2.
Alla utgår från egen förmåga. 
Tid: Söndagar kl 10,15-11,30
Pris: 5-kort 990 kr
Drop in 220 kr

Anmälan skickas till juliaandingyoga@gmail.com.

 

goal-729567_1920.jpg

Nya insikter och ny medvetenhet skapar frihet och kraft att leva ditt liv som du vill.