Lisa Andén

Lisa är utbildad yogainstruktör inom Global Yoga. Det är en yogaform där tekniker från hela världen blandas för att skapa en personlig yoga anpassad för 2000-talets människa. Hon blandar fysiska utmaningar, andningsövningar och mental träning för att skapa balans och förening mellan kropp och själ.

Lisas yoga ligger på grund- till medelnivå och många av övningarna har anpassningsbar svårighetsgrad för att passa såväl nya yogautövare som de som tidigare utövat yoga.

"Ofta lägger vi stort fokus på att träna upp den fysiska kroppen och glömmer bort själen och den mentala biten. Många av oss har "spruingit ifrån" sin själ under lång tid. Jag vill att vi ska sluta med det och istället börja "vänta in" själen.

Under mina yogapass finns ingen prestige eller yttre status, man utgår alltid ifrån sig själv och sin dagskänsla. För att stärka upp oss mentalt innehåller yogaklasserna alltid någon form av mental träning och/eller avslappning. Mitt mål är att alla ska gå från mina yogaklasser och känna sig mjuka i kroppen, mer balanserade och gladare än när man kom."

Söndagsyoga

En lugnare och avslappnande form av globalyoga.

12 veckor med start v 3 – 20/1 – 7/4

Kl 18 - 19,15
Pris: 1 600 kr

 

Drop-in 200 kr (i mån av plats)

 

Matta finns.

Anmälan görs till Möte & mening via sms tel: 0739-800155

Ängsvägen 7c
444 31 Stenungsund

Kontakta oss:

Tel: 0739-800155
Helene@moteochmening.se

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle