top of page

Skrivarkurs på distans

Skrivarkurs distans.jpg

Skrivkurs på distans – I samarbete med Kerstin Rauserk på Skrivrötter
FORTSÄTT SKRIV (I) DITT LIV

8 ggr – varannan vecka med start v. 35 (9/9)
Tid: 10. 00 – 11.30                                 Pris: 2 500 kr


Varje människa bär på en unik historia och du är välkommen med din! Det här är en kurs för dig som tidigare gått en skrivarkurs/skrivit en del på egen hand och kommit en bit in i just din skrivarprocess. Målet med kursen är att du ska utveckla ditt skriftliga kunnande och även inspireras av andra texter. Fokus är det självbiografiska perspektivet där du prövar att hitta din unika röst och form i gestaltandet av ett liv.
Till varje gång får du ett uppdrag att lösa, en text med ett speciellt tema som vi också diskuterar i vårt forum varje vecka. Här får du ett utbyte med andra skrivare under veckan/veckorna och jag kommer också att finnas där 1 gg per vecka för att tipsa och svara på frågor om text och skrivande. Att läsa andras texter och ge feedback är väldigt utmanande och nyttigt för din egen text.

Anmäl dig till helene@moteochmening.se

 

 

Skrivrötter

Kerstin Rauserk

​Kerstin är född 1964 i Göteborg och har sedan 1998 arbetat som skribent. Hon är frilansjournalist, pedagog, poet och tolk/översättare på spanska, samt undervisar i kreativt och självbiografiskt skrivande.
Kerstin har arbetat med mångfaldsfrågor inom socialtjänst, undervisat i svenska för invandrare och skrivit ett flertal porträtt i GP.


2012 kom hennes diktsamling "Sparlåga" ut (B4Press, 2012).
I augusti 2014 kom diktsamlingen"Saker som blir kvar".


Kerstin har arbetat med skrivarkurser inom SV sedan 2001.

Idag bor hon i Stockholm där hon driver Skrivrötter.

Kontaktuppgifter:

Kerstin Rauserk

Frilansjournalist, skrivpedagog och författare

kerstinskrivare@gmail.com

Kerstin R.jpeg
bottom of page