Julia Anding YOGA

Julia Anding Ek

Mitt namn är Julia Anding Ek, jag bor i Stenungsund och är utbildad Vinyasa Yogalärare. Vinyasa är en dynamisk yogaform där rörelsen följer andetaget i ett härligt flow, vilket kan upplevas både meditativt och fysiskt utmanande. På mina pass kommer jag därför erbjuda både lugnare och mer grundade delar varvat med dynamiska och fysiskt krävande sekvenser.  För mig har yogan hjälpt mig på många plan i livet, och min förhoppning är att kunna dela dessa fantastiska effekter, både fysiska och mentala, med andra som dras till yogans värld.


Vinyasa Flow 5 söndagar (start 30/1 - 27/2)

 

På Vinyasa Flow varierar vi lugnare och mer grundande positioner, asanas, med dynamiska vinyasa-sekvenser. Vi kommer använda våra kroppar och vår koordination för att bibehålla fokus på nuet. En klass som utmanar både kropp och sinne, på flera olika plan…  75 min yoga kl 10.15 - 11.30
Drop in - 220 kr
5 tillfällen - 990 kr 

 

Frukostyoga 

en söndag varje månad från mars – maj.

Vi börjar dagen med 90 min härlig Vinyasa yoga och äter därefter en god, vegetarisk frukost tillsammans. Varje klass kommer ha ett speciellt fokus/tema så som teknik eller filosofi för att du ska få möjlighet att utvecklas i din egen praktik.  

Pris: 380 kr per tillfälle / 1 010 kr för alla tillfällen

Tid: Följande söndagar ca kl 9.30-11.00:
13e mars
10e april
8e maj

 

Till yogan anmäler du dig till juliaandingyoga@gmail.com 


Kontaktuppgifter

Julia Anding YOGA

juliaandingyoga@gmail.com

www.juliaanding.nu

thumbnail_image5.jpg