Föreläsningar och workshops/kurser

FÖRELÄSNINGEN ÄR INSTÄLLD!!

VI SKJUTER UPP DEN TILL 17/9 VÄLKOMNA DÅ!

Torsdagen 16/4 

Föreläsning om HSP

Med Lotta Lagerberg

Kl 18 - 20

Pris: 295kr -
Anmälan till sms 0739-800155

Välkomna till en föreläsning om högkänslighet och gränssättning, livets sårbarhet, förlust, kris och sorg baserat på boken Fjärilsdrömmar som är fortsättningen på första boken, Orkidébarnet.
Anmälan via sms gäller för att säkra en plats. Se mer info. nedan.

Författaren Charlotta Lagerberg-Thunes berättar om HSP och om att sätta gränser men också utmattningsdepression och upprepningstvång, och om hur man reser sig stark igen för att våga leva helhjärtat.

Föreläsningen riktar sig till personer som kanske står i ett vägskäl eller lider av utmattningsdepression, personer som arbetar med människor, personer som vill lära sig mer om sårbarhet och högkänslighet, människor som arbetar eller befinner sig i kris eller omställning, och som är intresserade av beteendevetenskap, psykologi, hälsa, kropp och själ eller välmående.

Charlotta Lagerberg-Thunes är författare, föreläsare och beteendevetare med en bakgrund inom socialt arbete, BRIS och skola. Hon har skrivit femton böcker både för barn och vuxna och har fått flera utmärkelser bl a för årets driftigaste HSP-person år 2017 och 2018 genom HSP Sweden.
www.charlottalagerbergthunes.se och www.popcornmannenpoppe.se

Lotta L collage2.jpg