top of page

Livsgläntan

Caroline Ericsson 

Hej, här kommer en kort översikt över mina tjänster.
Välkommen att läsa mer på min hemsida livsglantan.se

 

Matintolerans-test

Om du inte blir bättre trots diverse hälsoförbättrande åtgärder och har oförklarliga symtom från mage, leder, hud, luftvägar, huvud mm kan dessa symtom komma från en överkänslighet för något du äter. Att utesluta ett sådant födoämne kan göra underverk.

 

Kost och Hälsorådgivning

Det här är för dig som önskar kost-och hälsorådgivning rent allmänt, eller som önskar uppföljning på ditt matintolerans test. Vi jobbar då vidare med förslag på kostförändringar och du får hjälp att ev. återinföra födoämnen du tidigare uteslutit.

 

Behandlingar

Lymfmassage; Det här är en lugn massage som syftar till att sätta i gång lymfflödet. Ett trögt lymfsystem gör bl.a. att vi lättare blir sjuka och faktiskt även åldras snabbare.

 

Aroma-massage rygg;
I den här massagen kombinerar jag mjuk aroma massage med klassisk massage och vid behov även bindvävsmassage och koppning utifrån ditt behov och önskemål. Massageoljan innehåller välgörande eterisk olja och väljs utifrån vad du önskar fokusera på t.ex. avslappning, ömma muskler osv.

 

Regndroppsmassage;
Det här är en mild men ändå kraftfull massage av fötter och rygg där jag kombinerar flera olika eteriska oljor och massagemetoder.

 

Aroma-konsultation;
Här tittar vi på vilka eteriska oljor som kan vara välgörande för just dig. Till hjälp använder jag mig av ZYTO scan som bygger på galvanisk hudrespons.   

 

Varmt Välkommen

Caroline Ericsson

e-post: caroline@livsglantan.se

sms/tel: 0760 477 314

hemsida: livsglantan.se

Livsgläntan.png
Caroline3.jpg
bottom of page