Ledarcoachonline

Anna-Karin Lauste


 

Jag arbetar idag som Mediyogainstruktör och ledarskapscoach med stor erfarenhet inom utbildningssektorn. Idag driver jag coachföretaget Ledarcoachonline och arbetar dessutom som fristående konsult i ett företag som heter Penica AB.     


Jag är Certifierad verksamhets och ledarskapscoach enligt EMCC´s riktlinjer, via ABLC, European Quality Award EQA Practitioner.

Ledarcoaching passar för dig som arbetar inom ledarskap och vill utvecklas och växa i din roll, vill utveckla din verksamhet och dina medarbetare. Jag ger dig stöd och praktisk vägledning för hur du på ett strukturerat sätt kan arbeta för att nå bättre resultat.    

                                                                            

Jag arbetar dessutom med både Team och Arbetslagsutveckling. Jag erbjuder också mina tjänster för dig som privatperson och vill ha livscoaching eller renodlat inom hälsan.

Coachingen börjar med alltid med ett möte där jag går igenom upplägg, förutsättningar, tidsåtgång mm. Detta möte är alltid helt gratis. Du kommer utveckla ditt sätt att Tänka - Agera - Hur du lär dig.

  

      

Kontaktuppgifter:
Tel: 0760-100769

lauste@ledarcoachonline.se

www.ledarcoachonline.se     

Coaching
Medicinsk yoga

Jag är diplomerad Mediyoga instruktör genom Mediyoga center i Göteborg.   

Mediyoga är en yogaform som på ett mjukt och varsamt sätt knyter ihop andning, mentala tekniker, fysiska rörelser, avslappning och meditation. Den medvetna andningen går som en röd tråd genom passet och Du anpassar övningarna efter Din förmåga. Alla kan delta.


Forskning har visat att MediYoga har god effekt mot bl.a. stress, rygg-, hjärt- och sömnproblem, högt blodtryck, oro och ångest.

Mediyoga

Återkommer HT 2019

 

 

 

 

 

Ängsvägen 7c
444 31 Stenungsund

Kontakta oss:

Tel: 0739-800155
Helene@moteochmening.se

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle